Ervaar de leukste vakantie op Ibiza

ibizaHet is één van de beroemdste vakantieplekken in Europa, het zomerse Ibiza. Leuke stranden, lekker eten en een sublieme sfeer. Als je nog een geweldige vakantieplek zoekt, is Ibiza een grote aanrader. Niet alleen voor de allerbeste feesten van Europa is Ibiza de ultieme bestemming, ook voor een relaxte vakantie is het eiland een waar paradijs.

Een topeiland

Van alle vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee is Ibiza ongetwijfeld één van de bekendste plekken. Dit eiland behoort tot de Balearen, een eilandengroep waar ook Mallorca en Menorca toe behoren. Bij Spanjaarden was het eiland al decennia lang erg populair, maar bij alle andere Europeanen won Ibiza flink aan populariteit in de tweede helft van de vorige eeuw. Inmiddels kent het eiland tientallen resorts en luxueuze all-inclusive hotels. Ook voor de natuur is het eiland een bezoekje waard, want ondanks het feestgedruis kun je op zeer veel plekken op het eiland genieten van de rust.

Dansen, dansen, dansen

Op Ibiza is het altijd feest, dat is het beeld dat veel mensen hebben van het eiland. Dat beeld is volkomen juist. De beste feesten met ’s werelds grootste namen uit de wereld van elektronische muziek, die vind je op Ibiza. Voor wie denkt dat deze feesten alleen voor jongelui zijn, heeft het verkeerd, want de gemoedelijke sfeer is voor iedereen een zeer uitnodigend tafereel. Iedereen die het eiland heeft bezocht, kan je vertellen dat de mensen op Ibiza uitermate gastvrij zijn. Een vakantie op Ibiza wordt een vakantie om nooit meer te vergeten.

Een vakantie voor iedereen

Voor wie met het gezin op vakantie gaat, is een vakantie op Ibiza eveneens een uitstekende optie. Het eiland kent talloze resorts en all-inclusive hotels, waarbij je altijd een ideale plek zult vinden. Doorgaans zitten de jongeren in speciale jongerenhotels, waar het feest nog urenlang doorgaat. Van lawaaierige buren zal je dus hoogstwaarschijnlijk geen last hebben. Een zonovergoten vakantie op Ibiza roept voor een verfrissende duik in het zwembad. De kinderen vermaken zich ondertussen met de vele evenementen, die door het Nederlandstalige animatieteam worden georganiseerd. Dineren doe je in het restaurant van het hotel, of je kiest voor een authentiek, lokaal restaurant.

Altijd wat te doen

Niemand hoeft zich te vervelen op een vakantie op Ibiza. In de vele all-inclusive hotels is namelijk altijd van alles te doen. Als je wilt volleyballen, tennissen of zwemmen kun je hier altijd terecht. Ook buiten het hotel kom je aan je trekken met en van de vele wandel- en fietsroutes of een verfrissende duik in de zee. Meer leuke informatie over Ibiza vind je op We’re going to Ibiza.

You may also like...